Hello.Do Follow Me and visit my Online Shop "Mimo Shopaholics" ! LOVE YOU ! :)
Cekodoks Buntalz

Thursday, November 29, 2012

Busuk-busuk HARIMAU MALAYA orang kita juga !


Assalammualaikum . Morning ! Morning !

Hati ada sikit gumbira ini pagi . Huahuahua . Malaysia menang weyy ! Tak sia-sia aku bagi semangat, bersorak-sorak kat depan tibi . Akhirnya......dapat jugak kutip tiga mata .Congrats Harimau Malaya ku . :)

Congrats Safiq, Safee, Wan Zack and Muhymeen !


Siapa yang tengok bola malam tadi mesti ada perasan time camera shoot kat tempat penonton, ada sorang supporter ni dok melonjak-lonjak sambil pegang banner/bunting " BUSUK BUSUK HARIMAU MALAYA ORANG KITA JUGA " . Yelaa main bola peluh-peluh mesti la busuk masam kan . Lain la kalau pakai softlan, wangi semerbak . :p Hahaha . Ok bukan tu maksud sebenar-benarnya ek .

Even seteruk mana dorang main, selemah mana strategi dorang, sekuat mana fizikal and mental dorang, for me maybe itu yang terbaik yang dorang boleh bagi masa tu . Nasib tak menyebelahi, nak buat caner . or maybe power dorang tak habis keluar lagi masa tu :p . Memang la bila asyik kalah je mula ar kita-kita as a supporter ni kutuk-kutuk dorang, main tak betul la, strategi out la, defend tak mantap la, striker lembik la, macam-macam yang sewaktu dengannya lah . But we need to remember one thing, memang kutukan tu satu benda yang menbina tapi at the same time kutukan tu boleh jadi satu benda yang membinasakan . Dorang pun manusia macam kita . As a human kita ni bukannya think positive all the time . At first memang la ambil kutukan tu sebagai semangat, tapi bila lama-lama orang dok ngutuk hangen gak kita kan, bengang tension down semua ada . 

Macam player kita jugak . Jangan la terus menerus kutuk dorang . Tu la bak macam tulisan kat banner tu , ORANG KITA JUGA . Siapa lagi nak support dorang kalau bukan kita 1Malaysia . Kutuk berpada-pada la, semangat tu kena lebih . Baru la aura kita sampai kat dorang . Tu yang menang 4-1 lawan Laos malam tadi . 


 Hehehehe . Ok melalut da ! 

To Safiq Rahim, adik selalu support abg..buat yang terbaik ok ! **gediks! abg la sangatttt :D**
 
Sekarang ni tinggal satu game je lagi before nak pergi semi final . Lawan Indonesia sabtu ni . Harap-harap menang la ye !




 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.