Hello.Do Follow Me and visit my Online Shop "Mimo Shopaholics" ! LOVE YOU ! :)
Cekodoks Buntalz

Saturday, September 8, 2012

Terasa Dipulaukan ?

Assalammulaikum, morning :)

Senyum sikitt....senyum kan sedekah :)))).

Emmmmmm..pagi-pagi baca status luahan perasaan sorang member kat facebook. Ayat agak sentap. ""DIPULAUKAN"" 99.5% ayat status tu sangat ditujukan khas untuk kawan-kawan dia and aku rasa salah satunya adalah aku! Yang lagi 0.05% tak tahu lah dia tujukan kat siapa. Harap orang tu terasa.eh?!

creditos to owner!

Tapi aku tak terasa. Sama sekali tak. Bukan sebab aku ego, tapi memang aku tak bersalah bak lagu kumpulan Pearl.
Mungkin perasaan dia je yang terasa dipulaukan. Tapi kawan-kawan dia tak pernah sikit pun pulaukan dia. Cuma bagi dia masa je sebab dia baru je kenal seseorang. So nak kenal hati budi orang kan kena amik masa yang lama. Lagipun dia pernah frust dulu. Kena la kenal lelaki tu betul-betul kan supaya tak la terkena lagi.

Kawan-kawan pergi keluar mana-mana ada je ajak dia tapi dia banyak kali tolak sebab busy katanya. Ok kawan-kawan paham. Kami tak kisah sebab kami tahu dia tengah nak mencari bahagia..cehh ayattt!

And lagi satu, kawan-kawan bukan tak suka tapi as a friend kami risau, Kami risau kalau dia cepat sangat percaya kat lelaki yang baru kenal. Kalau lelaki tu baik dan niat dia pun baik, alhamdulillah...Tapi kalau sebaliknya tu la kawan-kawan takut. Sekarang kan ramai orang suka sangat amik kesempatan. So kawan-kawan taknak tengok dia terluka lagi. Apa yang kawan-kawan boleh buat cuma doa kan yang baik-baik je untuk dia...

Kawan mana yang taknak tengok kawan dia happy?
 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.