Hello.Do Follow Me and visit my Online Shop "Mimo Shopaholics" ! LOVE YOU ! :)
Cekodoks Buntalz

Monday, May 14, 2012

Percutian 2D1N di Port Dickson hanya RM199 !

Murah tak ? Giler murah kan. Rugi woo x pergi . Dah la murah pastu tempat dia sangat cantik pulak tu . Ini lah masanya untuk kita release tension , untuk kita makan angin and spent time dengan family . :)

Dua hari satu malam pun da cukup . Bajet pun tak banyak .  Ekceli offer ni hanya untuk 2 orang . Tapi pedulik apa, kau sumbat je ramai-ramai kat dalam bilik tu . Bilik untuk 2 orang pun cukup besar untuk sumbat lagi empat lima orang . Jangan takut kena halau or charges lebih, aku and family pernah buat macam tu . Booking bilik untuk 2 orang tapi sekali masuk 8 orang . Haha ambik kau ! Tidur atas lantai pon boleh.... :p

Resort tu nama dia ANCASA ALLSUITES RESORT & SPA . Dekat-dekat dengan Teluk Kemang .

Ni bilik tuk dua orang . Luas kan ?

ni bilik tuk 6 orang . Da macam rumah kan . Tapi yang ni mahal sikit je . RM299 . Tapi giler puas hati la lau camnie .

Teruja tak . Kalau nak baik beli cepat-cepat sebab dia ada limited time . Sekarang ni pun tinggal 9jam je lagi .
 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.