Hello.Do Follow Me and visit my Online Shop "Mimo Shopaholics" ! LOVE YOU ! :)
Cekodoks Buntalz

Monday, October 8, 2012

Hantu Kapcai - memang lawak la der!!

Assalammualaikum...

morning ! morning ! morning ! **over ceria la pulok...huhuhu**

Ade ke acc manager tu cakap sejak aku tukar tempat and assist kerja dia aku menjadi semakin ceria dan gumbira ?? heyyyy! itu semua dusta belaka.... aku rasa macam biasa je punn xde la pulak terlebih happy . Excited tu ade la coz learn sumthing new kan . Boleh la tambah-tambah ilmu didada sikit :p

Last week aku pergi tengok movie kat IOI mall.... citer Hantu Kapcai a.k.a the best comedy movie of 2012 so far ! Yessss.....memang gelak aku sangat ikhlas time tengok citer nie . Harap maklum ye, IKHLAS maksudnye disini gelak dengan kuat sikit tanpa cover ayu-ayu giteww :p


Lawak dia memang tiptop . Terbaekk derr!

Rasa nak pergi tengok lagi sekali je . Nak nak time stress macam ni . Ley gak tenankan otak sikit !

Sinopsis Hantu Kapcai :

Mengisahkan tentang Ajib (lakonan Zizan Razak), seorang mat rempit yang kesempitan wang terjebak dalam perlumbaan haram dengan musuh ketatnya, Tiger (lakonan Remy Ishak) demi memenangi wang pertaruhan.

Bagi memastikan kemenangan berpihak padanya, Tiger telah melakukan khianat dalam perlumbaan itu sehingga menyebabkan kemalangan ngeri yang mengorbankan nyawa Ajib. Ajib kini menjadi hantu yang hanya mampu dilihat oleh calon Imam Muda di kampungnya iaitu Ibrahim (lakonan Fizz Fairuz). Ibrahim terpaksa mencari jalan untuk meyakinkan keluarga Ajib dan memberi semangat kepada Akim (adik kepada Ajib, lakonan Hairulazreen) untuk menuntut bela di atas kematian abangnya, sekaligus menebus hutang Ajib.



 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.